دانلود عکس وکتور آرم لوگو دانشگاه شریف

شناسه محصول
00237
نوع فایل
CDR-DXF-PDF-Ai-PNG
حجم فایل
2.92 مگابایت
دسته بندی
۵۰۰,۰۰۰ ریال

دانشگاه شریف

دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۴۴ با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور، در سطوح بالای علمی تاسیس گردید. این دانشگاه در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های ایران و جهان دانشگاهی جوان و در حال رشد است. خوشبختانه در طول دوران فعالیت خود توانسته است به صورت یک موسسه علمی پیشرو در صنعت، فناوری‌های روز و علوم کاربردی در عرصه علم، منطقه‌ای و جهانی مطرح و جایگاه ارزشمندی پیدا کند و به عنوان مرکزی برای تبدیل رویاهای نسل‌های ایرانی به واقعیت‌های امروزی همواره مورد تحسین و شگفتی جامعه باشد. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می‌نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می‌کنند.

دانشگاه صنعتی شریف دیدگاه خویش را در خلق، انتشار و کاربرد دانش در یک محیط یادگیری کاملا پویا جستجو می‌کند. این دیدگاه سبب ارتقای کیفی آموزش، پژوهش، و ارائه خدمات به جامعه و حل مسائل آن در حد توان شده است. بطوری که با بیش از ۴۸ سال تجربه مفتخر است که با یاری خداوند بزرگ و تلاش استادان کارآمد و مجرب، محققین برجسته، و کارشناسان و کارمندان سخت‌کوش و همچنین بهره‌گیری از امکانات کمک‌آموزشی و آزمایشگاه‌های مجهز توانسته است دانشجویان مستعد خویش را در سطح کارآمدترین نیروهای علمی و فنی کشور به جامعه ارائه نماید.

دانش‌آموختگان این دانشگاه همواره در ردیف قوی‌ترین مهندسین و بالاترین مدیریت‌های علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و به علاوه در آزمون‌های متمرکز ورودی کارشناس ارشد از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسی‌ارشد در اکثر رشته‌های فنی، مهندسی و علوم پایه بالاترین مقام را در بین دانشگاه‌های کشور داشته‌اند. همچنین آنهایی که به قصد ادامه تحصیل راهی خارج از کشور شده‌اند نیز به خوبی در سطح بین‌المللی درخشیده‌اند و پس از کسب موفقیت‌های بالای علمی منشاء خدمات ارزنده‌ای گردیده‌اند.

ماجرای لوگوی جدید و قدیم

در این سایت، در ابتدا، بر اساس برخی منابع لوگوی دانشگاه شریف قرار داده شده بود. اما بعد از مدتی یکی از اساتید محترم این دانشگاه (+) در ایمیلی تفاوت نسخه‌ی منتشر شده با نسخه‌ی اصلی لوگو را متذکر شدند. بر همین اساس، لوگوی اصلی دانشگاه شریف مجددا در همین صفحه بارگزاری شد. از این استاد بزرگوار کمال تشکر را داریم.

ماجرای لوگوی جدید و قدیم

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • جهت اعلام خطا و مشکل در فایل یا مراحل دانلود و یا خرید اینجا (+) کلیک کنید.
آیا این فایل‌های آماده لیزر با کورل (CorelDRAW) و نرم‌افزارهای برش مثل RDWorks و EZcad سازگار هستند؟

بله. تمام فایل‌های این دسته در فرمت‌های CDR، DXF و PDF ارائه می‌شوند و بدون مشکل در CorelDRAW باز می‌شوند. همچنین این فرمت‌ها کاملاً با نرم‌افزارهای لیزر مثل RDWorks برای دستگاه‌های CO₂ و EZcad برای فایبر سازگارند. از تاریخ مشخصی نیز فایل‌ها با فرمت AI و PNG هم قرار داده شده‌اند تا کاربران راحت‌تر بتوانند در نرم‌افزارهای مختلف استفاده کنند.

تمام طرح‌ها تمیز، وکتوری، بدون مسیر اضافه و آماده برش مستقیم هستند. خطوط برای برش و حکاکی در کورل و RDWorks به‌درستی تفکیک شده‌اند و نیازی به ویرایش سنگین نیست. کاربران فقط کافی است اندازه و ضخامت متریال را تنظیم کنند تا بهترین نتیجه را روی دستگاه لیزر بگیرند.

طرح‌ها برای MDF، پلکسی‌گلس، چرم، مقوا، فوم، کاغذ و پارچه مناسب هستند. فرمت‌های CDR و DXF به‌گونه‌ای آماده شده‌اند که روی دستگاه‌های لیزر CO₂ و فایبر با تنظیمات استاندارد سرعت و توان، خروجی دقیق و بدون نقص بدهند.

بله. طرح‌ها به‌صورت کامل در قالب CDR مناسب کورل، DXF مخصوص دستگاه لیزر، PDF برای پیش‌نمایش سریع و از یک تاریخ مشخص به بعد در فرمت AI و PNG نیز ارائه شده‌اند. بنابراین کاربران گرافیست یا کسانی که طرح را برای چاپ، طراحی یا شخصی‌سازی نیاز دارند نیز می‌توانند به‌راحتی از آن استفاده کنند.

بله. این دسته مخصوص کاربرانی است که به‌دنبال فایل آماده کورل، طرح DXF حرفه‌ای و فایل‌های مخصوص حک و برش لیزری هستند. تمام فایل‌ها با استانداردهای دستگاه‌های برش لیزر طراحی شده‌اند تا کاربران بدون دردسر بتوانند از آن‌ها در پروژه‌های فروشگاهی و تولیدی استفاده کنند.

نقد و بررسی‌ها
  1. رضا

    آیا امکان حکاکی لیزری این فایل وجود دارد؟

    • مدیرمدیر سایت

      بله. هم امکان برش و هم امکان حکاکی لیزر این طرح وجود دارد.

  2. نرگس

    مجموعه‌ای کامل برای پروژه‌های تزئینی بود.

  3. زهرا

    کیفیت و ساختار فایل‌ها دقیق و بدون بهم‌ریختگی بود.

اضافه کردن نقد و بررسی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مشابه